Πληροφορίες & κανόνες Λειτουργίας σχετικά με COVID-19

Πληροφορίες & κανόνες Λειτουργίας σχετικά με COVID-19

Κάθε χρονιά ξεκινάει με όνειρα, καλή διάθεση και νέες προκλήσεις. Έχουμε την χαρά, τους χώρους και την οργάνωση να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες της φετινής χρονιάς. Η θετική σας διάθεση και η συνεργασία σας θα μας βοηθήσουν πολύ!

Παρακαλούμε να μην έρχονται στο μάθημα παιδιά με συμπτώματα ίωσης/κρυολογήματος/λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχας, καταρροή, πυρετός, πονόλαιμος). Σε τέτοια περίπτωση ο μαθητής παραμένει στο σπίτι και επικοινωνείτε με την γραμματεία για αναπλήρωση του μαθήματος όταν περάσουν τα συμπτώματα. Αναπλήρωση προτείνεται να ζητήσετε εντός της ίδιας ή της επόμενης εβδομάδας (εξαρτάται από την φύση της εργασίας). Σας γνωστοποιούμε ότι σε αδυναμία βραχυπρόθεσμης αναπλήρωσης, το House of Art μετά το πέρας των μαθημάτων (περίπου τέλη Ιουνίου) δίνει την δυνατότητα αναπλήρωσης σε έξτρα μαθήματα Αναπληρώσεων.

Απαραίτητη η συνεργασία σας ώστε να τηρηθούν με συνεννόηση αλλά και υπευθυνότητα οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης για την αποφυγή συνωστισμού. Παρακαλείστε να φέρνετε και να παραλαμβάνετε τα παιδιά στην ώρα τους ακριβώς και όχι νωρίτερα ή αργότερα. Υπάρχουν 15 λεπτά κενό ανάμεσα στα τμήματα, απαραίτητα για την απολύμανση του τραπεζιού και την αλλαγή των υλικών κοινής χρήσης (μολύβια, ψαλίδια, σβήστρες, πινέλα).

Οι γονείς παρακαλείστε να περιμένετε τα παιδιά στον εξωτερικό χώρο του εργαστηρίου. Σε αντίθετη περίπτωση για συναλλαγές με τη γραμματεία τηρούμε απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ μας και διατηρούμε τον μέγιστο αριθμό 2 ατόμων στην είσοδο του χώρου.

Υποχρεωτική είναι η μάσκα προστασίας στους εσωτερικούς χώρους. Οι μαθητές πρέπει να εισέρχονται στον χώρο με την μάσκα φορεμένη. Στο μάθημα τηρείται η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των μαθητών. Στην είσοδο του χώρου υπάρχει αντισηπτικό και η χρήση του προτείνεται κατά την είσοδο και έξοδο από τη εργαστήρι. Για τον καθαρισμό των χεριών από τα υλικά διαθέτουμε στους μαθητές ατομικό μαντηλάκι καθαρισμού/μωρομάντηλο. Για την προστασία των ρούχων από υλικά που λερώνουν προτείνουμε την χρήση παλιών ρούχων ή ρούχων για ζωγραφική. Εναλλακτικά μπορούν να φορούν ποδιά εργασίας, αλλά να την φορούν από το σπίτι και να εισέρχονται στον χώρο έτοιμοι.