Πληροφορίες & κανόνες Λειτουργίας σχετικά με COVID-19

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και την παρούσα κατάσταση των επιδημιολογικών δεδομένων, ανοίγουμε ξανά τον χώρο μας για όλους.

Σας γνωστοποιούμε πως στα μαθήματα θα ακολουθήσουμε την υποχρεωτική ελάχιστη απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των μαθητών στα πλαίσια της ασφαλούς επανέναρξης των μαθημάτων.

Οι γονείς παρακαλείστε να περιμένετε τα παιδιά στον εξωτερικό χώρο του εργαστηρίου. Σε αντίθετη περίπτωση για συναλλαγές με τη γραμματεία τηρούμε απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ μας και δεν συνωστιζόμαστε, διατηρούμε τον μέγιστο αριθμό 2 άτομων στην είσοδο του χώρου.

Απαραίτητη η συνεργασία σας ώστε να τηρηθούν με συνεννόηση αλλά και υπευθυνότητα οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης για την αποφυγή συνωστισμού. Παρακαλείστε να φέρνετε τα παιδιά στην ώρα τους ακριβώς και όχι νωρίτερα. Επίσης να παραλαμβάνετε τα παιδιά μόλις σχολούν στην ακριβή ώρα.

Σας ενημερώνουμε πως ο χώρος μας απολυμένεται στα προβλεπόμενα τακτά διαστήματα. Τα πινέλα, τα μολύβια και οι σβηστρες θα αλλάζουν σε κάθε αλλαγή τμήματος. Θα αποστειρώνονται όλα στο τέλος της ημέρας.
Στην είσοδο του χώρου υπάρχει αντισηπτικό και η χρήση του προτείνεται κατά την είσοδο και έξοδο από τη εργαστήρι.

Εαν επιθυμείτε οι μαθητές μπορούν να φέρουν μαζί τους γάντια μιας χρήσης, ενώ προαιρετική είναι η μάσκα προστασίας.

Οι μαθητές να αποφευγουν την επαφή των χεριών με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα) καθόλη την διάρκεια του μαθήματος.
Καλύπτουμε τον βήχα ή το φτέρνισμα με χαρτομάντιλο το οποίο απορρίπτουμε άμεσα στα απορρίμματα. Αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, καλύπτουμε με το εσωτερικό του αγκώνα.
Εάν εμφανίσουμε ήπια συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχας, καταρροή, πυρετός, πονόλαιμος) παραμένουμε στο σπίτι σε απομόνωση και παρακολουθούμε την υγεία μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας